Uwagi i opinie

Chętnie czytamy Państwa uwagi dotyczące naszej pracy i traktujemy je jako cenne informacje zwrotne. Zapraszamy do wpisów i oceniania. Oprócz komentarzy, przy pomocy gwiazdek, możecie Państwo wystawić nam swoją ocenę.

Rating: 5

8 komentarzy

Mikołaj

20 września 2016 o 18:10

Już po pierwszych lekcjach można zauważyć indywidualne podejście do ucznia. Program jest dynamicznie do niego dostosowywany, co umożliwia rozwój we wszystkich aspektach języka. Po każdych zajęciach nietrudno odczuć poczyniony postęp, co jeszcze bardziej motywuje do dalszej nauki. Lekcje prowadzone są ciekawie, oryginalnie i z humorem. Zdecydowanie polecam :D

Rating: 5

Basia

29 sierpnia 2016 o 16:15

Świetna atmosfera na zajęciach, niezwykle kompetentne nauczycielki! Indywidualne podejście i stałe rozmowy po angielsku pozwoliły mi na zdanie rozszerzenia bez najmniejszego problemu z bardzo dobrym wynikiem. Dodatkowo bez problemu dogaduje się z każdym po angielsku :)

Sylwia

29 sierpnia 2016 o 15:55

Bardzo polecam świetne przygotowanie do matury, przemiła atmosfera, ciekawe zajęcia, teacher zawsze chętny do pomocy :)

Asia

29 sierpnia 2016 o 14:27

Swietny nauczyciel polecam :)

Ania

29 sierpnia 2016 o 13:58

Lekcje w NUNie są prowadzone w bardzo miłej atmosferze, nauczycielki przygotowują uczniom dodatkowe, bardzo przydatne materiały, więc widać, że zależy im na rozwoju uczniów. Język angielski tutaj to zupełnie inna forma nauczania, niż ta z którą spotykałam się w szkole. Nauczycielki muszą mieć ogromne doświadczenie, ponieważ nauka języka w dużej części przebiega z łatwością, a nawet można czerpać z niej przyjemność. Metody, które stosują przyczyniły się do tego, że w bardzo krótkim czasie mój angielski bardzo widocznie się poprawił, a przede wszystkim mam dużo większą swobodę w mówieniu, czego wcześniej nie nauczyłam się nigdzie indziej.

    Paulina Filipecka

    29 sierpnia 2016 o 17:27

    Dziękujemy! :)

Ewa

25 sierpnia 2016 o 19:42

Szczerze polecam, świetne nauczycielki i sympatyczna atmosfera sprzyjająca nauce. Ciekawe lekcje, przystępne ceny ;) czego chcieć więcej?

    Anna Planta

    29 sierpnia 2016 o 13:26

    Dziękujemy :)

Zostaw swoją ocenę i komentarz